Støttekontaktforum på Jæren

STØTTEKONTAKTFORUM PÅ JÆREN er et samarbeidsforum innen trenings- og støttekontaktviksomhet i Jærkommunene Gjesdal, Hå, Time og Klepp.  De fire kommunene har 1-2 representanter, Jæren DPS, Bryne, har 2 fagpersoner med, og fra Støttekontaktforeningen er styrelederen medlem i forumet.

Møtene avholdes for tiden fast vår og høst - i tillegg kommer deltakelse i ulike samarbeidstiltak.

Eksempler på tiltaksarbeid:

-       samordning av tjenestene i Jærkommunene

-       rekruttering og grunnopplæring av støttekontakter

-       særskilte fagseminar (eksempelvis veiledning)

-       samarbeid om temakvelder (som regl i foreningens regi)

-       samarbeid om fagutvikling innen veiledning/oppfølging

-       samarbeid om veiledningsgrupper (kommunevis)

-       samarbeid om studiegrupper

-       utvikling og styrking av Støttekontaktforeningen

Forumet har ellers etablert et interkommunalt og tverrfaglig sekretariat for tildeling av treningskontakter. Medlemmene i utvalget er for øvrig engasjert i opplæring og veiledning av treningskontakter.

Støttekontaktforums kontaktpersoner:

Nina Fjelde / Solveig Aanestad, Hå kommune

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / Hanne Lene Grutle Haara, Time kommune

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , Klepp kommune

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , Jæren DPS, Bryne

Kristiansen og M. L. Egeland, Jæren DPS har etter oppfordring fra nettstedet Fritid for alle skrevet en artikkel om det jærske samsone-arbeidet.

Les mer: Støttekontaktforum på Jæren